Laddar aktiviteter
Detta aktivitet har redan ägt rum.
Uppdatering: Biljetterna till föreställningen 18.30 är slutsålda. Det finns kvar till 20.00.
Gamla Lund bjuder in till en show som genom absurda vändningar, välformulerat trams, självdistans och skruvad sensmoral sätter allt det som utgör Lund i ett nytt, komiskt ljus.
Föreställningen gjorde stor succé på Lund Comedy Festival i höst, och nu blir det en ny chans att få uppleva Henrik Nilsson ackompanjerad av Sigrid Abrahamsson och Henrik Svenbrant. Till toner av jazz, visor, pop, rock (och kanske till och med lite allsång!) sätter föreställningen ljuset på några av Lunds goda, dåliga, fula, snygga och konstiga sidor. Här drivs det friskt med allt från Jätten Finn och frackgubbar i hemliga sällskap till insändarivriga nejsägare och cykelaktivister.
Föreställningen äger rum den 2 december kl. 18.30 och 20.00 i Hotel Lundias källare. Baren är öppen före showen. Medlemmar i Gamla Lund betalar 150:- Maila gamlalund@telia.com. När du får ett svarsmail är plats reserverad och betalar då genom att swisha till 123 422 78 07. Platser till evenemanget kan bokas fram till 30 november
Biljetter säljs även till icke-medlemmar för 250:- De biljetterna köper man via appen WEIQ. Den nås via https://weiq.tech/ladda-ner-weiq/.
I appen söker man upp Grand Hotel i Lund. Klicka på fliken som heter Grand Hotel i Lund – evenemang och Gambrinus. Där hittar ni föreställningen.